FAQ

Ofte stillede spørgsmål

HVOR BLIVER TØJET LAVET HENNE?


Tøjet designes, kontrueres og syes af mig i mit studie, som ligger i mit hus i Næstved, Danmark. Læs mere om mig her.
HVAD BETYDER DET AT DER ER BEGRÆNSET ANTAL?


Jeg laver hvert design i meget få antal. Når jeg udgiver et nyt design, deles det på mine sociale medier og bliver tilgængeligt på webshoppen på et bestemt tidspunkt (hvilket jeg annoncerer). Så er der kun de styles tilgængelige, som jeg har lavet. Umiddelbart kommer det ikke igen - hvis det gør, så er designet syet i noget andet stof. Læs mere her.
TAGER DU IMOD SPECIELLE ORDRER?


Nej, desværre. På nuværende tidspunkt sælger jeg kun de designs som jeg offentliggør.
HVOR KAN JEG FINDE INFORMATIONER OM MATERIALER?


Under hvert produkt kan du læse præcis hvilket materiale er brugt og hvor stor en procentdel hvert materiale udgør. Gå direkte til shoppen her.
HVOR KAN JEG FINDE VASKEANVISNINGER?


Du kan under hvert enkelt produkt finde vaskeanvisningen for produktet og samtidig står det skrevet på tøjets prismærke, så du har det når du modtager tøjet. Gå direkte til shoppen her.
HVAD KOSTER LEVERING OG HVOR LANG ER LEVERINGSTIDEN?


Jeg tilbyder gratis forsendelse til Danmark og du får pakken 1-4 hverdage efter den er afsendt. Du får en mail når ordren er bekræftet og når pakken afsendes.
JEG HAR IKKE MODTAGET MIN PAKKE - HVAD GØR JEG?


Hvis du har modtaget en mail, der siger at pakken er afsendt og der er gået mere end 5 dage, så kontakt mig på byjenniferfletcher@gmail.com eller skriv via kontaktformularen her på siden.
JEG VIL GERNE SENDE MIT TØJ RETUR - HVORDAN GØR JEG?


Du har 14 dages fortrydelsesret, som løber fra den dag du modtager varen og du dækker forsendelsesomkostningerne ved retur. Hvis du vil sende noget retur, så kontakt mig på e-mail eller via. kontaktformularen, med besked om at du fortryder dit køb. Du skal oplyse dit ordrenummer, navn, e-mail, adresse, tlf. nr og grund til fortrydelse. Læs mere her.
HVILKE STØRRELSER KAN JEG KØBE DIT TØJ I?


Udvalgte designs fås kun i str. 38, mens de nyeste fås i str. 36-40. Hovedreglen er, at jeg laver alle mine nye designs i str. 36, 38 & 40. Jeg udvikler mig heletiden og stræber efter at producere flere størrelser. Se min størrelsesguide her.
HAR DU EN STØRRELSESGUIDE?


Det har jeg! Du kan finde den her.

byjenniferfletcher_logo_classy_hanger

HELP

CONTACT

NEWSLETTER

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by Jennifer Fletcher, Danmark