LEVERING & RETURNERING

Leveringstid 

 

Jeg pakker og sender mine håndlavede designs til dig, så du har dem inden for 1-4 hverdage. Du får en e-mail når pakken er afsendt. 

Med den nye tilbehørskollektion er der en produktionstid på 1-2 uger og derefter en leveringstid på 1-4 hverdage. Dette er fordi kollektionen er made-to-order og jeg producerer derfor først produktet, når ordren modtages for at undgå spild og unødvendig lager. 

Ved udsalg eller forskellige begivenheder/højtider kan der forekomme længere leveringstid, hvilket bliver oplyst på forhånd.

 

  

Forsendelse

 

by Jennifer Fletcher tilbyder fri forsendelse på alle ordrer! 

Din pakke sendes forsikret med DAO. Jeg sender til Danmark - alle ugens dage. Jeg sender også til udlandet for et beløb á 40 DKK. Køb for 999,- og modtag gratis forsendelse til udlandet. 

Returnering og fortrydelsesret

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, som løber fra den dag du modtager varen, Hvis fristen udløber på en helligdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag. 

 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring kontakte mig på e-mail eller via. kontaktformularen, med besked om at du fortryder dit køb. Du skal oplyse dit ordrenummer, navn, e-mail, adresse, tlf. nr og grund til fortrydelse. Fra fortrydelsen er bekræftet via mail af mig, skal forsendelsen returneres senest 14 dage efter. 

 

Køber dækker omkostningerne til returforsendelse. Da jeg ikke tilbyder at købe returforsendelsen direkte igennem min hjemmeside endnu, kan du købe din forsendelse med DAO her. Vælg 'privat' ved feltet 'til', da jeg arbejder fra min privatadresse.  

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Prismærker skal blive siddende på tøjet. 

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi når jeg modtager returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur, skal du afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Du bærer risikoen for varen fra varen er blevet leveret til dig, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. 

Bytte

Hvis du vil bytte varen til et andet design eller en anden størrelse, så skal du ligesom ved returnering sende en tydelig erklæring til mig på e-mail eller via. kontaktformularen, med besked om at du gerne vil bytte dit køb og give mig dine oplysninger (ordrenummer, navn, adresse, tlf, nr og e-mail). Du skal selv gå ind og bestille den nye vare. Ved bytte dækker du omkostningerne ved returforsendelse, men jeg sender den ny-ombyttede vare gratis til dig. 

Returvarer sendes til:

by Jennifer Fletcher
Pilevej 3

4700 Næstved

 

Refundering af købesummen

Ved returnering vil købesummen tilbagebetales til det kort, der blev brugt ved bestilling.

Reklamation

 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven og du kan vælge at få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af tøjet. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har opdaget årsagen til reklamation - her anses rimelig tid som at være højest 1 måned.   

 

Er reklamationen berettiget, refunderer jeg naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

byjenniferfletcher_logo_classy_hanger

HJÆLP

KONTAKT

NYHEDSBREV

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by Jennifer Fletcher, Danmark