EN HISTORIE OM SLOW FASHION

VÆRDIER

Designs by Jennifer Fletcher går imod smid-ud kulturen og lav kvalitetstøj som vi påvirkes til at købe igennem de konstante nye og kortvarige trends. Det er håndlavet slow fashion med et design, der har en lang levetid.   

 

Der er værdi i, at eje tøj som du elsker i lang tid og som giver en nem styling, med andre ting som du i forvejen ejer. Dette skaber en langvarig og unik garderobe, som kan styles på flere måder og bruges til flere begivenheder. 

Begrænset Antal

Alle designs i shoppen laves i et begrænset antal, for at bevare det unikke og fordi håndlavet tøj tager tid og kærlighed at skabe. 

Nye designs offentliggøres på de sociale platforme og her på hjemmesiden. Udsolgte styles kommer ikke igen i det samme stof.  

HVAD ER SLOW FASHION?

Slow fashion er kort sagt det modsatte af fast fashion. Slow fashion retter opmærksomheden imod processen og de resourcer der er påkrævet for at lave tøj. Det handler om at vi i stedet for at købe store mængder billigt tøj i lav kvalitet, køber udvalgt dyrere tøj, i høj kvalitet. Det sætter farten ned på overforbrug og fokuserer i stedet på snit, trends og designs, der er langvarige. 
 

Når materialet er bæredygtigt, bruges der GOTS-certificeret økologisk materiale, hvilket gør hele processen fuldstændig bæredygtig. Når materialet ikke er bæredygtigt, opstår slow fashion principperne igennem min del af produktionen; som bliver syet under sikre og kontrollerede forhold i eget sy-studie. 

byjenniferfletcher_logo_classy_hanger

HJÆLP

KONTAKT

NYHEDSBREV

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by Jennifer Fletcher, Danmark