• byjenniferfletcher

Gør det nemt at se godt ud - styling tips

For lidt siden delte jeg en video, hvor jeg havde sammensat 6 looks med mine Mie Pants, der dækkede hverdag, fin hverdag og fest. Disse videoer er sjove for mig at lave, da det åbner mine øjne for hvor mange muligheder der egentlig er, med det tøj jeg laver.

Se videoen her:


Jeg går ind for at styling skal være sjovt og nemt, det skal få os til at føle os tilpas igennem dagen, men samtidig udfordre os lidt - sådan så vi ikke altid tager det samme på. Med dette blogindlæg, vil jeg udover at dele lidt mere om videoen og de forskellige outfits, inspirere dig til at gøre det samme i din garderobe og finde nye looks, du ikke havde tænkt på før


3 eksempler på sensommer styling med mine designs:


Udgangspunktet i mine styling videoer er, at vælge 1 design og style det på forskellige måder - både med andre af mine designs, men også ting jeg har i min garderobe.


Hverdag

Sammensæt en underdel som Mie Pants med en trøje eller med en simpel top. Jeg valgte at sammensætte med hvide overdele og hvide sneakers, for at skabe et lyst look. Begge looks er behagelige og passer til forskelligt vejr.


Fin hverdag

Jeg ser fin hverdag som de dage hvor man gerne vil se ekstra godt ud, men samtidig føle sig godt tilpas og behagelig. Bukserne i sig selv kan styles op og ned, så jeg synes dette er et godt 'midterpunkt' imellem hverdag og fest.

Her har jeg sammensat Mie Pants med min Eva Bluse i sort og med en hvid off-shoulder top og stylet begge looks med et par lyse sandaler. Det giver et spil i forhold til at skabe et lyst/mørk outfit og et helt lyst.


Fest

Her har jeg implementeret lidt farve i form at min Susy satin bluse som er rosafarvet. Det andet outfit var bukserne med en tilhørende hvid top og tilhørende blazer. Det viser at det kræver lidt at skabe flotte outfits, som kan bruges til fest. Her gør skoene også en lille forskel i og med, at det er hæle. Personligt synes jeg at lidt hæl kan gøre noget til hvilket som helst outfit!


Prøv selv

Få styles - uendelige muligheder for sammensætning

Som nævnt i begyndelsen af blogindlægget, synes jeg disse videoer er sjove fordi de åbner mine øjne for hvor mange muligheder der er med bare ÈT stykke tøj. En lille hemmelighed er, at når jeg filmer disse videoer så tager jeg nogle forskellige muligheder og prøver det på. Hvis det ikke fungerer så kommer det ikke med i videoen. Det gør, at jeg prøver alle mulighederne for de ting jeg tror kunne være pæne.


Prøv at tænk på hvis man gjorde det samme med en bluse? En kjole? En nederdel?

Der ville opstå uendelige muligheder - og her bringer jeg dig ind i billedet ...Jeg synes du skal gå i din garderobe og vælge 2-3 stykker tøj som du:

  • synes er svært at sammensætte, som gør at du aldrig går med det

  • elsker meget, men kun går med til bestemte ting

  • går med igen lige så snart det er vasket (du ved, det stykke tøj der aldrig når at ligge i skabet i mere end et par dage!)

Nu tager du en af disse ting og finder andre ting i din garderobe, der passer sammen med det. Læg det hele på sengen eller gå all-in med et tøjstativ, så det er mere organiseret. Nu kan du prøve alle de outfits du har fundet frem og tag billeder af dem der er pæne.

For at gøre det ekstra, så find også sko og tilbehør der passer til!


Kan du se hvad der er sket nu? Du har nu en samling af flere outfits som du vil føle dig selvsikker i og kan tage på, på 2 sekunder om morgenen! Ikke flere tøjkriser, mere langvarighed i din garderobe og mindre at købe ting, som du ikke får brugt, fordi det ikke passer til noget.

Vil du se mere styling?

Så besøg min Instagram hvor jeg på min IGTV har 2 andre styling videoer. Du kan også altid besøge min shop, hvor der også er inspiration at hente igennem unikke og minimale designs, samt pæn styling.


Jeg håber at du blev inspireret igennem dette blogindlæg - og hvis du prøver mit styling råd, så skriv endelig til mig! Jeg vil rigtig gerne høre hvordan det gik.


xx Jennifer

35 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
byjenniferfletcher_logo_classy_hanger

HJÆLP

KONTAKT

NYHEDSBREV

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by Jennifer Fletcher, Danmark