• byjenniferfletcher

Photoshoot: ny kollektion

Jeg har været så heldig at søde og talentfulde Hosannah, gerne ville skyde billeder af mine designs - og den oplevelse vil jeg gerne dele med jer!

I har højst sandsynligt set mange af billederne allerede også har I måske set, at Hosannah selv har lagt et blogindlæg op om oplevelsen. Det kan du læse her

Grunden til at jeg har ventet med mit, er fordi jeg nu har offentliggjort de første 2 designs, som er del af den nye kollektion og snart offentliggør jeg det sidste design. Så dette blogindlæg handler om vores shoot, men også om de tre nyeste tilføjelser.


Inden vi går helt igang, vil jeg lige pointere at jeg jo ikke udgiver 'kollektioner' som sådan. Jeg udgiver det jeg har lyst til, når jeg har lyst - og denne gang synes jeg at min samlede kollektion manglede en bluse i blomsterprint, en kortærmet flowy kjole og et par behagelige bukser.Mine modeller og jeg tog ned til Hosannah i Marielyst, hvor der er den smukkeste natur! Før vores shoot havde jeg forberedt et moodboard der inkluderede outfits, hår, makeup, inspirationsbilleder og lokation. Temaet var strand med sand, vand, høje græsstrå og sten.

p.s. tilmeld dig mit nyhedsbrev for at få mine moodboards tilsendt! Tilmeld dig nederst på siden.


Når jeg ser tilbage, så var hele dagen og det færdige resultat over al forventning! Hosannah er sådan en dygtig fotograf og jeg vil anbefale hende til alle, der søger en imødekommende og talentfuld fotograf, der både får dig og dine modeller til at være godt tilpas igennem det hele. Mine modeller har også været positivt overrasket over hvor perfekt dagen forløb sig.


Lotte Blouse Green Florals

Med disse billeder var der fokus på det beige/grønne fra græsset og nogle close-ups for at fange det smukke blomsterprint. Denne bluse er den samme som den originale Lotte bluse som findes i grå, da jeg er vild med det sommerlook den kan skabe, sammensat med så meget forskelligt!

Du kan finde blusen her


Mie Pants Light Grey

Her var der fokus på at skabe et mere råt look, fordi Annika altid er så god til at give billederne og tøjet et 'cool' look. Outfittet i sig selv, synes jeg, er feminint med et råt twist, og det synes jeg falder i god jord med stenene, trappen og vandet. Det var svært at vælge hvilken overdel bukserne skulle sammensættes med, da jeg synes de passer til mange af mine bluser.

Du kan finde bukserne her


Josie Dress

Kjolen her udgives søndag d. 26/7-2020 og her får du lov til at se meget af den! Følg med på Instagram eller Facebook for offentliggørelsen.

Med disse billeder var der fokus på det sjove og søde, hvilket Josephine altid er så god til! Vi gav det et rå twist gennem dét at stå/sidde i vandet, som også tilføjede lidt sjov til billedet. Det handler virkelig om at se for sig hvilket 'mood' tøjet giver og hvordan modellen + lokationen kan fuldende sin vision.


Show some love

Hosannahs Instagram @photograph_by_hosannah


Modeller:

Annika Fletcher @annikafletcher

Josephine Pedersen @jose2069


Synes du det var spændende at læse om tankerne bag et photoshoot? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev nederst på siden og modtag de moodboards jeg forberedte til vores shoot.

Jeg lover dig de er spændende at se sammenlignet med de endelige billeder - måske kan det også inspirere dig?


xx Jennifer

130 visninger
byjenniferfletcher_logo_classy_hanger

HJÆLP

KONTAKT

NYHEDSBREV

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by Jennifer Fletcher, Danmark