• byjenniferfletcher

Samarbejde med tøtteren

Jeg har en spændende nyhed! Jeg er gået sammen med Tøtteren, om et super lækkert og moderigtigt samarbejde! Kort sagt, så har Tøtteren brugt sit talent på at kreere 3 plakater med karakterer som elsker slow fashion og smukt tøj - og her kommer jeg ind i billedet! ;-)


Imens det hele gøres klar til udgivelsen d. 30/6, kan du i dette blogindlæg læse lidt om hvem Tøtteren er og hvilke spændende ting hun laver.

Informationer om samarbejdet, udgivelsen og hendes platforme kan du finde til sidst.


Hvem er Tøtteren?

Navnet bag Tøtteren, er noget så simpelt som Rikke. Rikke er 21 år gammel, er igang med sabbatår efter en afsluttet HF uddannelse og beskriver sig selv som værende et socialt væsen, der elsker at være beskæftiget i en struktureret hverdag. Dog fortæller Rikke, at alting bliver bedre af objekter i farveorden, gode farjokes og hendes badeand, som hun har haft med adskillelige steder. Tilføj en kasse hindbærsnitter med et drys Harry Potter, tre katte og rødt hår, så ser vi Rikke, personen bag Tøtteren.


"Eftersom jeg ikke er typen der kan glo på Netflix i to måneder, måtte jeg jo give min hverdag noget indhold. Denne uendelige mængde af tid, gav mig idéen til det koncept, der i dag er Tøtteren."

Rikke har i mange år stillet sig selv spørgsmålet; Tegning er fedt, nogen kan tjene penge på det, hvorfor kan jeg så ikke? I en tankemylder af forskellige stilarter og ingen konkrete idéer, var det svært at starte noget op. Så skete Corona. Det gav Rikke en mulighed for at gøre noget, som hun længe ikke havde haft tid til med studie og arbejde, nemlig at tegne. Det gav hende også mulighed for at udtænke det perfekte koncept til Tøtteren.


"Det var enormt grænseoverskridende at oprette en Facebook og Instagram med navnet ”Tøtteren”, for nu var det ægte, og shit det var skræmmende. Men på den anden side, hvis jeg blot kunne sælge en tegning, så var det jo en sejr!"

Tegning og gode råd

Som lille elskede Rikke at tegne, men omkring 12-13 års alderen begyndte hun at tænke over, hvad det var hun tegnede. Hun var i denne alder storforbruger af goSupermodel, hvor hun lavede ”modeltegninger”, som er tegninger af andre brugeres modeller. Her fik hun god feedback og det blev sjovere at øve sig. Som ung lærte hun en masse grundviden i alverdens visuelle ting, gennem sit studie på linjen Visuel HF. Det beskriver Rikke som en god erfaring at have med i rygsækken og til sidst fortæller hun, at hun alt i alt har lært at tegne ved at holde ved og øve sig.Har du selv lysten og evnen til at udfolde dig indenfor tegning, så råder Rikke dig til at springe ud i det: "Har du et produkt du vil sælge, så er du nødt til at komme ud til folk, der kan være interesseret i at købe. Opret den profil og vær 100% tilstede i det du gerne vil lave, og gør du det, så nyder du sejren ved at have kæmpet den kreative kamp. Accepter at salget går som det går og vær åben for, at du ikke tjener 1000 kr. den første dag."


Når man går 100% ind i det, må man heller ikke lade sig kvæle i kreativiteten, fortæller Rikke. Hun forklarer, at det er helt i orden at tage en pause og dermed glæde sig til at komme i gang igen.


"Den lille passioneret gnist inde i dig, skal plejes og passes, men nogle gange skal den også have plads til at vokse sig større, og wupti, så var der en ny idé, der begyndte at ulme frem."


Rikkes favoritter

Rikke fortæller, at hendes yndlingskategori af hendes tegninger er 'Finurlighederne.' Denne serie er endnu ikke offentliggjort, men det første print og en liste af mulige tegninger er klar.


Som navnet ligger op til, er 'Finurlighederne' skøre og anderledes, hvilket giver Rikke frit spil for kreativiteten, i form af leg med ord, former og farver. I denne serie indgår blandt andet 'Underhylehelten' som går ud til alle smartboys i landet og der vil også være input i form af flamingoer og lyskæder.

En anden kommende serie indeholder forskellige sportsgrene og her har 'Rytmegymnasten' en speciel plads i Rikkes hjerte. "Lige præcis den tegning skal jeg selv have hængende på værelset, fordi gymnastikken har været en del af mit liv lige så længe som tegning. Inspirationen til tøjet, positionen og redskabet er fra mit ynglingshold. Tegningen er også en hyldest til alt det arbejde, som trænerne og holdet havde lagt i denne usædvanlige sæson."


Rikke glæder sig rigtig meget til at vise sine nye serier frem og specielt Rytmegymnasten. Og jeg kan sige på vores begges vegne, at vi sammen glæder og til at vise Slow Fashion Serien frem!

Tøtteren + by Jennifer Fletcher


Tøtteren + by Jennifer Fletcher slow fashion serien kommer ud tirsdag d. 30/6 og sælges på Tøtterens Instagram og Facebook. Følg med for at se flere sneak peaks og for at få af vide hvilke karakterer serien indeholder - det vil jeg give Rikke lov til at afsløre! Men jeg kan fortælle at jeg er så glad for dem alle 3 og hvad de hver især står for.


Instagram: https://www.instagram.com/toetteren/?hl=da

Facebook: https://www.facebook.com/toetteren/Jeg håber det var spændende at læse om en anden kreativ sjæl og at hendes historie er ligeså inspirerende for dig, som den er for mig!


xx Jennifer

38 visninger
byjenniferfletcher_logo_classy_hanger

HJÆLP

KONTAKT

NYHEDSBREV

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by Jennifer Fletcher, Danmark