SAMARBEJDER

Samarbejder = gode relationer og spændende projekter! Denne side har jeg dedikeret til de søde personer som jeg har skabt noget fantastisk med og dette vil jeg gerne dele med jer. Udforsk siden og få læring om disse kreative sjæle - husk at besøge vedkommendes profil og de links jeg har sat ind 

Designer hive (@designerhive.cph

Jeg har været så heldig at få lov til at samarbejde med Designer Hive om at skabe en pop-up butik sammen med 9 andre kreative designere! Vi holder eventet på Teglgårdstræde 7A-7B d. 5-9 august 2020 fra kl. 10-18 og jeg synes du skal komme og besøge os! Det er en chance for at opleve unikke fund, som er skabt igennem håndværk og kreativitet. 

Deltag i begivenheden her ♡

Læs mere på Designer Hives hjemmeside her ♡

RIKKE TØTTRUP (@Tøtteren)

Tøtteren tegner finurlige plakater indenfor erhverv, uddannelser og interesser. Sammen har vi skabt tre karakterer der repræsenterer slow fashion, men som samtidig er noget både du og jeg kan relatere til! Vi har kaldt vores serie 'Slow Fashion Serien' da alle tre karakterer repræsenterer slow fashion principperne som bæredygtig og langvarig mode. En anden ting de tre har til fælles er, at de allesammen har mine designs på, som jeg personligt elsker så meget! 

Udforsk Tøtterens plakater her 

Læs mere om hvem Tøtteren er og om vores samarbejde her 

HOSANNAH JØNSSON (@fashthrifts)

Jeg har længe fulgt med på Hosannahs Instagram profil hvor hun går på jagt i genbrugsbutikkerne og altid finder de smukkeste outfits, som hun deler på sin profil. Jeg var altid inspireret af det hun delte - også fandt jeg ud af at hun også tager billeder! Vi havde i en længere periode en dialog om at skabe noget sammen og i juni blev det til virkelighed. Hosannah er meget sød og imødekommende, og hun var god til at kommunikere med mine modeller, som hurtigt følte sig tilpas foran kameraet. Resultatet var nogle vidunderlige billeder, som var over al forventning - jeg er stadig så tilfreds! 

Læs om Hosannahs oplevelser på hendes blog her ♡

Se billederne og tøjet vi tog billeder af her ♡

Finders keepers (@finderskeepers)

Finders Keepers er et andet form for samarbejde, da de har givet mig en platform til at udstille mit tøj på en anden måde, end jeg kan igennem min hjemmeside. Det har været stedet jeg har kunne få en fornemmelse for hvilke designs var populære og høre jeres meninger om dem. Det har samtidig givet jer muligheden for at møde mig og se/prøve mit tøj i virkeligheden. Jeg har været en del af Finders Keepers to gange (november 2019 og marts 2020) og jeg vil fortsat være med til så mange markeder jeg kan. 

Besøg Finders Keepers hjemmeside her ♡

katelyn elizabeth (@katesmovingmountains

This part will be in English, since Kate is from USA and I want her to understand what I'm writing. Kate contacted me in August 2019 ​about a new feature on her blog called 'Artists moving mountains' and I was so pleased that she asked me to feature on her blog! This was the beginning of it all and I would never think anyone would want to read (or even write!) about me. Kate made it possible for me to reflect on my dreams through the interview and gave me something I could direct people to, to learn more about me. I'm still amazed at how professionally it was written, she is so talented! 

Kate's blog focuses on mental health, lifestyle and motivation. She writes blogpost to highlight her own stories, but also others.

Check out Kate's blogpost about me here 

*Remember to visit the home page for new blogposts ♡

byjenniferfletcher_logo_classy_hanger

HJÆLP

KONTAKT

NYHEDSBREV

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by Jennifer Fletcher, Danmark